Ällölöllö

20160605_09260020160605_092620Myös kilpirauhasen vajaatoiminnalla on tiettävästi näppinsä pelissä.

9 vastausta artikkeliin ”Ällölöllö

 1. Yhteiskunnan kauneusihanteet ovat ihan höpöhöpöä…. Jokaisen oma ruumis, sillä saa tehdä mit huvittaa tai olla tekemättä. Masennus on tehokas liikunnanehkäisijä, masikseenkin tarjotaan aina ratkaisuksi liikuntaa, mutta entäs kun masennus estää sen liikkumisen.. Tai sun tapauksessa myös ahdistus. Ei kannata muiden mielipiteistä välittää. Vaikka helpommin sanottu kuin tehty.

  Jos taas lihavuus on oikeasti sulle suuri mielipahan aihe ja tahdot laihtua, niin mulla on pari niksiä.. Meikä ainakin tekee niin, että nälkään ja suolasenälkään syö noita finduksen wokkivihanneksia – ja sopivasti sweet chili soosia+hieman kookosmaitoa ja mausteita. Ei oo paljon kaloreita. Riisiä, makaronia, leipää tms. ei syö sit ollenkaan, ne lihottaa. Aina pyrkii syömään paljon maustettuja vihanneksia kuin mahdollista. Vesikastanja on rapisevaa ja viipaleina käy ainakin mulle sipseistä. Ja aina ennen kuin syö herkkuja, pakottaa syömään omenan ensin. Hyvällä säkällä omena täyttää vatsaa ja hillitsee sitä että vetää sen koko suklaalevyn parin palan sijaan. Ja jos ei ehkäise- niin omena on aina hyvä, siinä on vitamiineja. Sit jos leipoo herkkuja itse… pystyyköhän esim. stevialla korvaa sokerin? en tiedä.

  Älä pahastu mun vinkeistä :-) Niitä saa noudattaa tai olla noudattamatta, ihan oman jaksamisen jne. mukaan

 2. Jos on semmonen kehodusforia niin mulle on ollut helpointa päästä siitä eroon muokkaamalla omaa kehoa, kuin muokkaamalla mun ajatusmaailmaa. Ajatusmaailma on paljon jähmeämpi ja hankalampi ainakin mulla. Mutta tää on yksilöllistä. Auttaiskohan jos kattois jotain kuvia (oikeasti) pulleista mallinaisista? Siis tottakai pulleakin voi olla ihan hemmetin kaunis, ja usein onkin.

  • Kiitos pitkästä kommentista! :) Ja ei, en pahoittanut mieltäni! Olenkin aika ajoin katsellut muutamia plussakokoisia malleja, ja miten kauniita he kyllä ovat. Tuntuu vaan, että itsellä kroppa on ihan erimuotoinen, sellainen laatikkomainen ja ei-muodokas. Tai niin, omaan silmään tietty ne kaikki viat näkyy, vaikkei muut niitä huomaisikaan :”D

 3. Mä samaistun tähän ystävä hyvä TOSI usein! Itselläni on se ongelma, että kyllä mä saan liikuntaa harrastettua, mut sit pitäis osata tasata sitä syömistä, ettei söis liikaa. Herkkujen lisäksi kun tulee tota normi ruokaakin syötyy välil vähän liikaakin. Ja valkea leipä on yks iso pahe kans.
  Median tää kauneusihanne nykyisin on suorastaan sairas. Siis joo, onhan se seksikästä et ollaan langanlaihoja ja ehkä vähän lihastakin on, mutta miksi normaalipainoinen tai plussakokoinenkin voisi olla kaunis ja seksikäs? Koska minä näen asian niin että plussakokoinenkin voi olla seksikäs. Miksi sitä ei sit tuoda esille? Siksikö, että halutaan luoda kuva että plussakokoiseks olis jotenkin vastenmielisempiä kuin hoikat. Ja p*skat jos voin sanoa suoraan :’D

  • Se mitä mediassa on tullut vastaan näitä plussakokoisia malleja, jotka liputtavat kehollaan vastustaen bodyshamingia, niin valtaosa valittaa siitä, miten nämä ylipainoiset ihmiset yrittävät mainostaa ylipainoa ja että se on väärin, koska se on terveydelle haitallista. Vaikka se punainen lanka näillä plussamalleilla on se, että ihmiset oppisivat hyväksymään vartalonsa. Mutta kun media on niin raiskannut ihmisten aivot langanlaihojen mallien osalta, että se on normaalia, kaunista ja seksikästä, niin he eivät näe sitä punaista lankaa plussamallien kohdalla.

 4. Äh möh : ( kilpirauhasen vajaatoimintakin vielä, ja sitä ei monet tunnu edes ymmärtävän miten paljon se vaikuttaa… : / jos yhtään lohduttaa nii et minu mielestäni näytä mitenkään isolta ihmiseltä mitä instastakin välil seuraillut. : )

  • Joo, meillä on sitä suvussa. Jokaisella naisella meidän äidin puolelta kulkee tää vajaatoiminta ja mä sain vasta vuosi sitten lääkityksenkin. Koska mulla aina arvot ollu viiterajojen sisäpuolella, mutta vasta sitten alettiin tutkia tarkemmin, kun mun menkat oli yhtäkkiä loppunut puolen vuoden ajaksi (ja heti kun aloitin tyroksiinin, en ehtinyt kolmea päivää kauemmin syömään, kun menkat ilmestyi ja jatku taas normaalisti). Eli mulla se on tiettävästi ollut piilevänä jo monta vuotta ennen menkkojen kenkkuiluakin.

   Ja voi, kiitos paljon! ;o; Mä tosin kuvissa poikkeuksetta yrirän pelata kuvakulmien kanssa, ettei näyttäisi niin isokokoiselta :”D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *