4 vastausta artikkeliin ”Vastauksia lisää ja muuta

 1. mulla päinvastoin! ennen elämä oli kamalaa, nykyään ihanaa
  näen painajaisia et oon jotenki siirtynyt ajassa taaksepäin entiseen elämään :d

  • Mä veikkaan, että aika kultaa muistoja liikaa, mutta jotenkin niitä fiiliksiä kaipaa välillä. Ehkä jos mä nyt hypähtäisin ajassa taakse päin niihin aikoihin, niin vois olla hyvinkin, et tulis ”nope NOPE NOPE nOoooOOOPE! Viekää mut takasi nykysyyteen!” :’D

 2. Mie oon kans välillä aivan hirveä menneisyyden kaipaaja ja muistelija. Etenkin silloin kun tuntuu tää nykyinen elämäntilanne potkivan päähän kun tiedostaa miten jumissa on asioiden suhteen eikä mikään tunnu etenevän halutulla tavalla ja aikuisuuden velvoitteet ahdistaa niin paljon, että kaipaa just niitä aikoja kun ei tarvinnut jatkuvasti murehtia jotain raha-asioita, töiden hakemista, koulutusta jne.

  Samalla tuntuu ettei nykyään ole enää mitään sellaista hauskaa niinkuin ennen kavereiden kanssa just kaikki ropet, improt, mesesekoilut ja muut jutut. Pitäisi vaan aina muistaa, ettei se elämä silti ollut ”parempaa” vaan melkein päinvastoin – nythän tää elo vasta parasta onkin kun on aikuistunut ja pystyy tekemään asioita mitä ennen ei pystynyt, itsevarmuus on lähes huipussaan, on rahaa edes vähän sekä lukuisat muutkin asiat järjestyy. :)

  • Aah, mesesekoilut oli ihan parasta! :D Ja ropet ja muut!

   Jokaisessa elämänvaiheessa on hyvät ja huonot puolensa. Kai se nuoruuden haikailu aina välillä vahvistuu varsinkin sillon, kun huomaa taas ajan kuluneen ja tulee nostalginen fiilis. Toisinaan se on melko ristiriitainen fiilis, joskus hyvinkin haikea ja toisinaan nauran räkä poskella kaikille kommelluksille :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *