7 vastausta artikkeliin ”Pysäyttävä hetki

 1. Tee hintavertailua eläinlääkäreis myös naapurikunnissa! Itte poistin koiralta kolme hammasta naapurissa. Täällä olis maksanut 650e, naapurissa maksoi vaan 250. Vertailu kannattaa!

 2. Jos se kiinnitys on mennyt niin kyllä tulisi poistattaa.. Isommilla klinikoilla on yleensä hintavammille toimenpiteille myös mahollista saada osa-maksu vaihtoehto. Paranemisia!

 3. Kommentoinkin jo instassa, mutta Jos jotkin hampaat kaipaa poistatusta niin ne pitäisi kyllä saada pois. Niitä ei paranemaan hampaiden harjauksella saa ja niin kauan kuin ”mädät” hampaat on suussa, ei tulehduskaan varmasti hellitä. :/ Emmi-Pet on kuitenkin vaan harja, vaikka sen markkinointi etenkin alkuun oli aika yliampuvaa ja lupasi hoitaa vaivat melkein eläinlääkäreiden tehokkuudella… Joskus hammashoitoon on mulle tullut kavereita, joilla esim. hampaat heiluu edenneen tulehduksen vuoksi ja kaikki tällaiset asiakkaat olen kiltisti ohjannut eläinlääkärin puheille. :/ Runolle kannattaa tätä tehokasta putsausta alkaa tehdäkin nyt heti nuorena, pysyy legot hyvinä!

  Hintavertailu tosiaan kannattaa! Tosi paljon tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia sulle ja Rokalle!

 4. ^ Samaa mieltä. Jos eläinlääkärikin oli sanonut että hammaskiven poisto on vain ensiapua, niin en ymmärrä mitä parannusta emmipet toisi tähän tilanteeseen, etenkin kun se poistaa vain näkyvän plakin ja hammaskiven eikä tyhjennä ientaskuja.

  Mulla on luottokortti yllättävien ja tosi isojen eläinlääkärilaskujen varalta. Ja esim. evidensialla taitaa olla mahdollisuus osamaksuun.

 5. Kiitos kaikille vastauksista!
  Rokan hampaissa ei siis muuta ole, kuin että ikenet vetäytyneet siihen malliin, että hammaskivi sinne kertyy ja aiheuttaa tulehduksia. Hampaat on siis jykevästi kiinni jaa muuten hyväkuntoisia. Kokeilen ensin Emmi-pet hoitoja ja katson, että tuottaako millaisia tuloksia ja saanko pidettyä pöpöt, hammaskiven ja plakin kurissa. Jos tuntuu ettei tehoa, pitää miettiä mitä teen.

 6. Juu, ikenien vetäytyminen on tyypillinen oire ko vahvassa, kun tulehdus on päässyt roihahtamaan suussa. Tässä vaiheessa siis harja on hyödytön, sillä sen tehtävä on nimenomaan ylläpitää suun terveyttä tai kukistaa ienrajan alkavia tulehduksia. Anteeksi tämä nillitys, olen vaan hommia tehnyt sen verran kauan ja laitetta on markkinoitu alkuun hyvin harhaanjohtavasti… Voi miettiä omalla kohdalla, että jos suussa on kipeä viisuri tai paha reikä/mätänevät juuret, ei meidän harjat ja tahnat pelasta ongelmaa vaan hammaslääkäriin on mentävä. Runolle tuo on erinomainen apu, jottei vaiva pääse röyhähtämään!
  Todella paljon tsemppiä, hammasjutut koiralla on niin ikävän salakavalia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *