4 vastausta artikkeliin ”En pysty muuttamaan tyyliä

 1. Siun blogi-minä on just mukavan persoonallinen tuollaisena kuin se on aina ollutkin. Jos se tuntuu omalta ja hyvältä tavalta piirtää niin älä koskaan luovu siitä. :)

  Hell, mie piirrän itteäni tukkapäisenä koirana enkä luovu siitä vaikka se saattaisikin joskus tuntua hölmöltä (lähinnä muiden näkökulmasta ajatellen, ei niinkään omastani). |D

  • Joo siis tuossa se onkin, kun välillä itsestä tuntuu tosi hölmöltä. Mutta sitten taas, eihän ole mitään täysin oikeaa tapaa ilmaista itseään. Enkä varmaan osaisi piirtää itteäni tuollasena korvattomana. :’D Toi tyyli kun on juurtunut niiiiiiin syvälle, ettei siitä varmaan tulisi edes yhtään mitään alkaa muuttamaan omaa tyyliään.

  • Indeed! Jokainen ilmaisee itseään tavalla joka tuntuu sopivammalta. Miekin joskus mietin pitäisikö alkaa piirtää blogiin itteään ihmismuodossa kun kaikki muutkin niin tekee ja olisi ehkä ”katu-uskottavampaa”, mutta tulin vaan siihen lopputulokseen etten osaa enkä halua kun ei se ole luontevaa. Parempi piirtää just niinkuin tuntuu parhaalta (tämä pätee myös ns. laatuun).

   Oma tyyli on juuri se, millä erottuu joukosta. :3

  • Ehkäpä näitä tällasia tuumaustuokioita toisinaan tulee. Mutta tuo on kyllä tosi, että piirtää juuri sellasella tyylillä, kun itse tykkää. :) Itse just ajattelin tuota, että onko mun sarjisblogi-minäni tarpeeksi ok muille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *