4 vastausta artikkeliin ”Pari suhdetta – Jyrsis#107

 1. Siiis mitääää!!?? Voi raivo!! Tuo jätkähän teki sinulle kaikki mahdolliset paskatemput mitä voi! No ei sentään jättänyt tekstiviestillä mutta silti! Muistan kyllä omilta teini- ja nuoruusvuosilta miten jotkin kundit osasivat olla ajattelemattomia ja jokseenkin idiootteja mutta kyllä tuossa ihmisessä ihan selkeästi jotain paatuneempaa vikaa on. Näiden sarjakuvien perusteella pönkitti itsetuntoaan olemalla suhteessa ihmisen kanssa josta ei oikeasti välittänyt ja jota oli helppo pompottaa mielensä mukaan.

  Facebookin puolella taisit mainita että tätä ihmistä pääsit kuitenkin vielä näpäyttämään. Sitä odotellessa!

  Muutenkin olen tykännyt blogisi muassa todella paljon tästä Pari suhdetta -sarjasta ja on hirmu hienoa että näinkin henkilökohtaiseen projektiin uskalsit lähteä. Ikävien menneiden muistelu ei ole helppoa. Olet tosi rohkea.

  <3

  • Kyllä tuli koettua tuon tyypin saralta yhtä sun toista. Ja meni hetki tajuta silloin, miten paskasti se mua kohtelikaan. Sitä oli niin sokea. Vielä tänäkin päivänä tuo suhde vaikuttaa muhun niin, että jos joku suuttuu tai on vihainen, mä vedän hiljaseksi ja yritän välttää konflikteja. Vaikka oon kyllä saanut sanottua takaisinkin useasti. Se on vaatinut tosi paljon opettelua puolustaa itseään.

   Ja takaisin näpäyttäminen (ainakin itse koin sen sellaisena), tapahtunee ehkä seuraavassa postausrykelmässä. Yritän seuraavaan satsiin saada loput asiat tämän suhteen tiimoilta.

   Ja kiitos paljon! 💖 Kyllä mulla hetki jos toinenkin meni miettiessä, että uskaltaisinko avata näin henkilökohtaisia asioita, mutta ystävät tsemppasi. Joten kiitos heille!

 2. Siis mää oon kans niin koukus tähä. Haluun vaa tietää koko ajan lisää, miten tarina kehittyy.. Ja miten täs käy lopulta kummallekki osapuolelle. Tosi hyvin noi teiniaikojen jutut tuotu esille! Tunnistan paljo juttuja omilta ajoilta. 😄

  • Kiitos paljon! 😊
   Pian päästään tämän heebon parista ja uusien juttujen pariin. 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *