4 vastausta artikkeliin ”Tuhlaajatyttö – Eli miten menetin luottotietoni

 1. Hei tää oli tosi hyvä sarjakuva! Pikavippikuviot ovat pirullisia ja niitähän tuputetaan joka nurkasta kaikkeen, mikä on imo aivan järkyttävää koska ei nuorella välttämättä ole kykyä miettiä pitkän ajan seuraamuksia kun hakee vippiä.

  Tää sarjis pitäisi julkaista jossain nuortenlehdessä tms, arvokasta asiaa vaikka kokemuksena varmasti mälsä.

  • Kiitos paljon! Pikavipit ja luotot on kamalia ansoja tosiaan. Alkuun se tuntuu siltä, että kyllähän sen nyt hallitsee, ei ole paha ja pystyy maksamaan takaisin. Mutta siihen jää koukkuun. Helppoa rahaa. Kerta toisensa jälkeen ottaa aina vähän isompaa summaa ja alkaa osamaksallu maksaa takaisin, kunnes ne karseat korot isketään tiskiin. Viimeistään siinä vaiheessa peli on jo menetetty, ellei satu saamaan jostain niin paljon ylimäärästä yllättäen että saa kuitattua velat.
   Ja varsinkin tosiaan nuorille tämä on suuri vaara. Täytyy kysellä ja katsella, olisiko jotain nuortenlehteä tms. jota kiinnostaisi jakaa tämän tarinani.

 2. Kuulosti tutulta, mä vaan olin kussut niin pahasti jo asiat että mulle sanottiin velkaneuvonnassa ettei ne voi auttaa, joten kusin kaiken niin totaallisesti kun vaan voi ketkuilemalla kaiken irti mitä vaan mahdollista. ._. Mullakin toi ”tartten uuden telkkarin” oli se viiminen niitti osareiden kanssa ja sit alko pikavippi kierre jolla maksaa niitä osareita. -_- Noiden ottaminen on tehty kyllä aivan liian helpoksi.

  • Aika outoa, että ne vastasivat sulle noin sieltä velkaneuvonnasta! :O Mullakin kun kuitenkin oli opintolainaa, osareita ja vippejä/luottoja kertynyt ulosottoon ja silti saivat mulle järkättyä tuon velkajärjestelyn.

   Ja joo, aivan liian helpoksi ja houkuttelevaksi tehty tuo vippien ja luottojen ottaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *