2 vastausta artikkeliin ”Pari suhdetta 2 – Mahiksii

  1. Aa, tykkään näistä sun Pari suhdetta -sarjiksista tosi paljon, luin juuri kaikki uusiksi läpi. Ihanan rehellisesti kuvaat asioita ja niitä on helppo myötäelää. Tuo smackjeeves on koneella hyvä alusta kyllä, mutta puhelimella valitettavan raskas (etenkin jos on Suomen ulkopuolella hitaamman mobiiliverkon maailmassa), joten kiva et päivität silti tänne blogiin kans noita. Keep up good work :3

    • Smackjeeves puskee kans noita mainoksia muutamien sivujen jälkeen myös. Tullut huomattua sekin. Harmittaa, kun haluaisin tännekin koko ekan osan lisäsivut, mutta sitten menee ihan päin honkia järjestys. :’D
      Ja mahtavaa kuulla, että näitä lukee toiseenkin kertaan läpi! :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *