8 vastausta artikkeliin ”Muutoksia

 1. Ah, koiravauvat<3 Meillä on nyt 3kk ikäinen karvalapsi ja vaikka onhan se ihan hirveän ihana ja söpö, niin on siitä kyllä myös vaivaa. xD Onneksi pentuaika on ohimenevää ja toivottavasti tuosta kasvaa ihan yhteiskuntakelpoinen otus. :D Tosi paljon onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Toivottavasti Rokka on hyvä esimerkki pikkuiselle, niin se ehkä oppisi tavoille vähän nopeammin, kuin tämä meidän pentu.. xD

  • Rokka oli kyllä melkonen tohnottaja ja tuhoaja pentuna. :””D Oon jo henkisesti valmistautunut ja baby proofannut asuntoa. Myymy saattaa aluksi olla hyvinkin näreissään, mutta eiköhän sekin lepy. Toivon kyllä ettei Runo tuu ottamaan Rokasta mallia ihan kaikessa. XD Rokka kun osaa toisinaan olla aika hönöpylly. :D

  • Saa tosiaankin valmistautua kyllä henkisesti. :’D Kamalaa miten nopeasti tuo pentu kasvaa, alkuun pystyi ottamaan tavarat pois sen ulottuvilta laittamalla sohvalle tai pöydälle ja kohta pitää babyprooffaa myös ne, ainakin siihen asti, että tuolla on hampaat vaihtunu ja TOIVOTTAVASTI loppuu myös kaiken maisteleminen.

   Mutta hirmusti onnea vielä vauvan tulosta! Ja onnea myös matkalla sen aikusuuteen. xD

  • Toi maisteleminen on kyllä yksi riesa, kun kaikkea pitää päästä mussuttamaan. :’D Rokka oli pentuna yksi maistelijoiden maisteri, kaikkea piti päästä kalvamaan pentuhampailla. Mm. sängynjalkaa, lipaston vedintä…. Jotenkaan silti en osaa stressata pentutuhoja, vaikka eipä ne iloisia yllätyksiä tietenkään ole :D

 2. Onnea tupakoinnin lopettamisen kanssa <:)) Toivon, että onnistuu.
  Ja vielä enemmän onnea KOIRAVAUVASTA jeeee!

  • Sitä onnea kyllä tarvitaan. Koitan aluksi vähentää roimasti, ettei heti ala niksat ja vierotusoireet paukkua täysillä niskaan. Meinasin lopettaa seinään, mut tajusin että voi olla aika myllytys, kun kuitenki polttanut 11 vuotta tiiviisti. Toivottavasti tästä pahasta tavasta pääsisi eroon lopullisesti, ainakin se olis se päätavote.
   Ja kiitoksia! En millään malttaisi odottaa koiravauvan saapumista! <3

 3. Tsemppiä tosi paljon tupakoinnin lopettamiseen! Ei varmasti ihan helppoa liene vaikka kokemusta itelläni ei asian pohjalta olekaan, mutta näin olen monilta ihmisiltä kuullut.

  Ja koiranpentu! Aaaa, sitten paljon kuvia siitä näytille! Pitkäkarvaiset colliet on miun heikkous, tahtoisin itsekin~ :DD

  • Joo, tähän voisi siteerata: ”On tämä saatana työmaa!” :’D Niin pirun vaikeaa, ettei tosikaan. Luulin, että ihan helppo nakki olisi ja lopettaisin seinään, mutta ei se ihan niin mennytkään kun olisi ajatellut.

   Instaan ja faceen ainakin pommitan semmosta pentusaastetta, että varmaan puolet lakkaa seuraamasta. XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *