6 vastausta artikkeliin ”Blogi-projekti ja kissa vieläkin kateissa.

  1. Ja täältä tulee lisää kannustusta ja kannatusta koko näytön täydeltä sinulle blogiprojektiisi. Olen kohtalotoveri, yksi niin monista tuhansista jotka kautta kouluvuosien ovat saaneet tuta koulumaailman nurjan puolen henkisen ja jopa fyysisen julmuuden. Minun ”helvetistäni” on kulunut jo monia, monia vuosia enkä aikoinaan käsitellyt asioita kunnolla jälkeenpäin,joten sitä suuremmalla syyllä kehoitan sinua purkamaan ja kirjoittamaan ulos itsestäsi tuskan ja kivun.
    Olet nyt jo osoittanut minun mielestäni suurta rohkeutta kirjoittaessasi julkisesti vuosia kokemastasi henkisestä julmuudesta. Julmuudesta, joka todellakin vuosia jatkuvana kirjaimellisesti rusentaa sielun mitättömyyteen. Mutta blogiprojektisi aloitus osoittaa sinussa olevan voimaa ja suuruutta lopulta noista henkisesti kiusaajiesi ja alstajiesi yläpuolelle. Toivon ja uskon kirjoittamisen auttavan elämäsi tulevilla poluilla kulkemiseen.

    Voimia sinulle,

    Leviathan.

    • Kiitos! Ja ehkä tätä kautta haluan myös näyttää muille kiusatuille, että tuosta helvetistä selviää hengissä. Ja toivon, että he saavat eräänlaista vertaistukea kirjoituksistani. Jotain johon samaistua ja huomata, että kirjoittaja on yhä hengissä ja kirjoittamassa näistä asioista.
      Olen toki purkanut suurimmat asiat terapeuttini kanssa, mutta koin vielä etten ole saanut tarpeeksi ulos näitä asioita. Ja kun näitä muistoja ja flashbackeja tipahtelee mieleen pieninä ripauksina, niin niitä on hyvä listata blogiin sitä mukaan.
      Kiitokset kannustuksesta ja kannatuksesta! :)

  2. Tykkään siitä sun koulukiusattublogista, tosi mielenkiintosta lukea sun kokemuksia ja auttaa itteeki ku tietää ettei ollut ainoa. Vaikka ei tietenkään koulukiusattuja pitäis olla yhtäkään. mutta voisitko vaihtaa fontin johonkin joka ei pistelis silmiin niin inhottavasti… vaikka jokin ihan perus arial tai garamond… Ne taidefontit on tosi ikäviä lukee. Otsikoissa ym. tietty kiva piriste.

    t. entinen koulukiusattu myös

    • Kiitos kovasti! Ja sitähän varten tuota kirjoitan, että jos siitä olisi mahdollista apua myös muille koulukiusatuille tai koulukiusatun taustan omaaville. Ja se toimii myös eräänlaisena terapiana itselleni. Itseasiassa hyvä, että mainitsit tuosta fontista. Onhan se mukavempaa niin, että lukeminen on helpompaa. Vaihdoinpa siis hieman fontteja ja toivottavasti nyt on silmälle mukavempaa lueskella :)

  3. hei, olethan pistänyt Myrtistä karkurit-sivuille ilmotusta että on kateissa ja soittanut löytöeläintaloille?

    • Myrtti löytyi tänään! :) Oli jäänyt loukkoon sittenkin kiinni ja saatiin se kotio <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *