13 vastausta artikkeliin ”Ultimate rage!!

    • Niin, vaikka oikeastaan, mut ”jätettiin” fb:n kautta…. vaikka itse olin siinä ja siinä, että uskallanko jatka vai ei. Mutta niin, kiva kuulla tällaisia karuja asioita jälkeen päin.

  1. Ää, paljon jaksamisia sulle. ;__; en tajua, miten jotkut tyypit edes _pystyy_ tuollaiseen, siis pettämään ja niin edespäin. >_<

    • Noh, eiköhän tämä tästä. Suurin ”järkytys” on jo takana. Nyt en tunne muuta kuin syvää vihaa. Mutta ilmeisesti niitä ihmisiä sitten vaan on, jotka valehtelevat ja pettävät ja esittävät enkeliä.

  2. Nyt on kyllä pakko kompata edellisiä ja sanoa… Jumaleissön mikä mulkero. >:(

    terv. blogisi pitkä-aikainen mutta hiljainen lukija.

    • Uij, lisää hiljaisia stalkkereita tulee kaapista ulos! :3

      Mutta juu, totaalinen mulkero se oli. Ehkä pahimpia sellaisia, mitä on kohdalle sattunut.

  3. Eää, hyi kamalaa.. Tiedän kutakuinkin miltä tuntuu ku miun ekas suhtees mua petettiin kaiken muun paskan mahollisen paskan lisäksi ._. On se raastavaa kuulla kaikkea aina jälkikäteen ja sietää sitä aiheetonta syyllistämistä.
    Laiha lohtuhan tää on, mutta jos jotain hyvää pitää keksiä niin ainakin on erittäin pätevät perusteet ignoraa ja vihata kyseistä tyyppiä, sen sijaan että märehtisi ja toivoisi hyviä aikoja takaisin, jos niitä on ollut.
    Tsemiä kovasti! D: ♥

    • Yh, ikävää kuulla, että sinullakin on kamalia kokemuksia aiheeseen liittyen :c
      Puhut kyllä totta, minulla on täysi syy vihata ja ignorata koko tyyppi. Onneksi ei tarvitse sitäkään luuseria enää katsella. Eikä se ole enää pilaamassa elmääni.

      Ja kiitos Gixy <3

    • On helpottanut jo aika paljon, kun on vaan sulkenut koko ihmisen ja siihen liittyvät asiat taka-alalle. Poissa silmistä, poissa mielestä. Ja kaikkea sitä kyllä tulee kestettyä :I

  4. Siis ei riitä ymmärrys millään tasolla miks kukaan tekee tuollaista toisille?! -_-; Mikä on menny kasvatuksessa ja aivoissa vikaan? Varmaan kaikki mahdollinen. Ja kuinka vajaa täytyy olla, että alkaa omasta mokastaan syyttää sitä petettyä osapuolta? Herranjumala. o_0;

    Mut. Samasta syystä pysyn ite mahdollisimman kaukana suhteista. Vaikka kuinka olis ihanaa suhteen aikana, niin sitte kun toinen yhtäkkiä tekee jotain typerää mistä seuraa ero, niin kaikki se ihana yhdessä vietetty aika pyyhkiytyy pois valheiden takia. Ne hetket menettää merkityksensä kun tietää, että se toinen vain valehteli kaiken aikaa.

    Enkä ymmärrä sitäkään miks joillekin ihmisille on niin kovin vaikeaa puhua totta. Miten ne kehtaavat valehdella muille päin naamaa? Jotkut kuittaavat tuon sanomalla ”ihmine on semmoinen”. No ei todellakaan, ihmisten ei TARVITSE olla sellaisia. Jotkut mulkkupäät VALITSEVAT olla sellaisia ihan itse. Koska ovat pelkureita eivätkä halua seistä sanojensa ja tekojensa takana.

    Siis ei helevetti, kyllä ois saunan takana tilaa ja kirveelle töitä…

    Eniveis, good riddance. Sinkkuna on kivempaa kun ei ole joku valittamassa 24/7 milloin mistäkin eikä ole pelkoa siitä että toinen pettää ja jättää.

    • Mäkin suhteen alussa (ja itseasiassa koko sen ajan, ennen kuin tuo Ikea-reissu tuli vastaan, josta alkoi sitten se lumipallo-efekti), niin uskoin tätä tyyppiä ja luotin siihen. Se tunne tosiaan oli jotain inhottavaa, kun ajattelit miten kaikki olikin valetta, miten se samaan aikaan pyöritti exäänsä (myös sängyssä). Tuli ihan järkyttävän etova olo. Lattia tavallaan romahti alta, kun tajusi, että millään siinä suhteessa ei ole ollut missään vaiheessa paljoa merkitystä ja silti pistin itseni peliin täysillä. Ja mitä saan vastalahjaksi, syyttelyä, valheita ja pettämistä.

      Ja tuo ”ihminen on vaan sellainen” fraasiin vetoaminen valehdellessa yms. on ehkä kaikkein typerintä ikinä. Ei, se ei jumaliste johdu siitä, vaan kuten sanoit, he ovat itse valinneet olevansa mokomia kusipäitä. Ja vain koska ei voi näyttää olevansa heikko, vaan pitää paeta ja kiertää sanojaan, peittää jäljet ja muutenkin kohdella toista kuin tunteetonta nukkea. Mitä iloa tuollaiset tyypit edes saa elämältään, muuta kuin sen, että uskovat pitävänsä valtaa omissa käsissään?

      Mulla on alkanut muutenkin jo kyllästyttämään koko parisuhde-touhu. Saa olla melkoinen ihme, että lankean johonkin mieheen enää. Plus se, että tästä eteenpäin tulee olemaan TODELLA vaikeaa luottaa kehenkään parisuhteen saralla. Sitä alkaa koko ajan miettimään, että joo nyt se pettää aivan varmasti. Tai alkaa miettimään, onko se mitä toinen kertoo, niin valetta vai totta.

      Mutta tuo mitä kommentoit, niin enpä olisi osannut paremmin sanoa. Pää tuntuu lyövän tyhjää eikä tuota koko hommaa osaa edes enää oikein pukea sanoiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *