5 vastausta artikkeliin ”Lihava syöppö.

  1. Voi. :<

    En voi oikein muuta sanoa kuin että tilanteen hyväksyminen, tällä hetkellä, helpottaa. Ehkä sitten kun saat mielenterveyttä paremmin tasapainoon, on myös motivaatio ruumiin terveyden hoitamiseen parempi.

    Huomauttelijoille ja ilkkujille näyttäisin kyllä keskaria.

    Et ole selkärangaton laiskimus, jos voimat liikuntaan eivät kertakaikkiaan riitä ja paniikkihäiriö tekee ulkoilusta sietämätöntä. Mielestäni on vain terveiden ihmisten propagandaa se "ota itseäsi vain niskasta kiinni"-asenne, koska he eivät tiedä, miltä tuntuu olla niin sairas, ettei jaksa edes nousta sängystä tai peseytyä.

    Osaisinpa auttaa paremmin. :<
    *hali*

  2. Laihtumiseen ei tarvita liikuntaa, kiinteytymiseen tarvitaan :) Mielestäni en yhtään ihmettele miksi ihmisillä laihdutukset menee persiilleen kun kaikki on saatu kuvittelemaan että pelkällä rääkäyksellä ne kilot lähtee. Eli kannattaisi vain laittaa ruokavalio uusiksi. Sokeri pois ja paljon kasviksia ja proteiinia :)

  3. Samaistun kyl tohon sun tunteeseen. Oon kans kauhee suklaahirmu ja laihduttaminen on ihan sika vaikeaa, vaikka yritystä on ollu kunnol.

    Miks ei vaan voi syödä niin paljon kuin haluaa ja ne kalorit vaan mystisesti katoais? X_X

  4. Laihdutus on vaikeaa ja voin itekin samaistua tuohon, ettei vaan aina löydy sitä motivaatiota yrittää ja liikunta on vastenmielistä. Puhumattakaan itsetunto-ongelmista, joita välillä tulee ihmisten ja itsensäkin keskuudessa. :/

    Mutta jos voisin omasta kokemuksesta jakaa pieniä vinkkejä miten painoa saa kenties putoamaan pikkuhiljaa niin kannattaa koittaa syödä pieniä annoksia mutta usemman kerran päivässä, liikkua sen minkä pystyy (vaikka ihan vaan koirien kanssa pientä lenkkeilyä) ja opettelee syömään hedelmiä suklaan ja muiden herkkujen sijasta. Ei sitä tietenkään pois tarvi jättää (en itekään voisi olla ilman x_x ), mutta koittaa napostella vähemmän.

    Ja tosiaan, muiden ihmisten mielipiteistä ei tarvitse välittää vaan kannattaa oppia hyväksymään itsensä ja sitä kautta rakentamaan parempaa itsetuntoa, joka auttaa keräämään motivaatiota. Paljon helpommin sanottu kuin tehty, tiedän, mutta kannattaa. Itekin olen ollut ylipainoinen aina (normaalipainoinen varmaan viimeksi lapsena) mutta pienillä elämäntapamuutoksilla on saanut itsetuntoa ylöspäin ja painoa alas.

    Tämmöset jutut on hankalia mutta tukea löytyy varmasti, älä lannistu! *iso hali*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *