10 vastausta artikkeliin ”Hyvästi, rakas ystäväni.

  1. Otan osaa suruusi.
    Tuo on tosi surullinen ja vaikea asia. Itsekin jouduin joku vuosi sitten viemään oman karvakamun piikille, kun ei vanhan herran tassut enää kantaneet.

  2. Tiiän niin tuon tuskan ja otan kovasti osaa menetykseesi! .__.

    Itse seurasin 3 päivää 17v kissani Taavin ikävuosien tuskailua, tasan klo 2, 1.12.2013 veti viimeisen hengenvedon kun olin tyynyn ja peiton kanssa keittiön lattialla itkemässä ja otin syliin..
    Toinen rakas, Rolle, sai takaraajojen halvauksen ykskaks 17v viime marraskuun lopulla, vaikka täysin terve. Eläinlääkäriin parin tunnin päästä aamulla heti ku aukes. Kuntoutus kallis ja kivulias niin en halunnut myöskään kärsivän.. Ja itku tuli vieläkin kertoa tämä..

    Mutta kyllä se ajan myötä helpottuu sitten joskus.. :/

    • @Remilyah: Kiitos paljon <3
      Voi ei! Kamalaa kuulla! :'( Voimia myös sinulle!

      @Niina: Voimia sinullekin paljon! Mun sydämeen sattui nähdä perheenjäseneni kipuilevan ja kärsivän. Enkä halunnut hänen kärsivän yhtään enempää.

      @Yuki: Kiitos <3 Muistot säilyvät ja Lenni tulee aina olemaan osa elämääni, vaikka hän ei täällä fyysiesti luonani enää olekaan.

  3. Meiltä lähti Rekku päivää ennen,syöpä vei parhaan kaverin. Ei onneksi kärsinyt kun yhden illan, vaihtoehtoja ei juuri ollut. Onneksi meillä on mahdollisuus antaa lemmikeille armollinen ja kunnioittava loppu. Vaikka ei se helppoa ole, enpä ole pitkään aikaan joutunut ns. ”dig deep”.

    Jos koirilla on oma tuonpuoleinen, niin Lennillä oli siellä hyvä kaveri vastassa.

  4. Älyttömän isot osanotot ja jättihalaus .___. <3 Mutta kuten sanoit, Lennin ei tarvitse enää kärsiä. Sillä on hyvä olla nyt ja jonkin ajan kuluttua sullakin taas on, ja voit mennä eteenpäin säilyttäen teidän ihanat muistot silti sydämessä. Paljon jaksamisia ja voimia sinne!

  5. Suuret osanottoni Lennin poismenosta. Tälläiset äkilliset tapaukset ovat järkyttäviä ja kylmää sydäntä ajatus siitä, että pitää päästää kärsivästä rakkaasta irti joskus, vaikka se onkin sen parhaaksi. Voimia.

    • @Moira: Kiitos paljon! Vaikka se olikin mulla tiedossa, että on saavutus jo jos Lenni eläisi syksyyn asti. Takajalat oli kuitenkin puolessa vuodessa kankeutuneet ja tuollainen noin laaja tulehdus olisi ollut todella epävarma, että olisiko edes parantunut. Kyseessä kun kuitenkin oli vanha koira. Ja kun tulehdus vielä heijastui takajalkoihin. Ja eikä sitä tiennyt, oliko tulehdus jotenkin levinnyt sisuksiinkin. Lennille tämä oli paras ja kivuttomin vaihtoehto, vaikka raastaa sydäntä päästää irti rakkaastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *