5 vastausta artikkeliin ”Vastauksia osa 3

  1. Näitä sun sarjakuvia on aina tosi kiva katsella ja lukea ja tää kysymys-juttu on ollut mielenkiintoinen! Ois kiva kuulla niistä yliluonnollisista tapahtumista? :) Oisko muuten toi CAPTCHA-koodi mahollista saada pois, niin ois helpompi kommentoida tänne? t. Laiska :D

    • @Yuki; Kiitos kovasti! :) Voisin kyllä kertoa niistä :) Vaikka ne on kuultuja juttuja ja ei mitenkään kovin ihmeellisiä.
      Otan sen pois käytöstä, jos vaan onnistun löytämään, että mistämsen asetuksen täältä löydän :”D

  2. Aika samoin olisin itsekin näihin vastannut :) Paitsi että olisin jostain kumman syystä halunnut elää 1800-luvulla suomessa! Olisin voinut olla vaikka seppä tässä läheisessä kartanossa :D

    Minä saatan joskus herätä säpsähtäen siihen kuin joku kuiskaisi jotain unenläpi!
    Näin on tapahtunut jo lapsesta asti. Pienenä se pelotti ja järkytti aivan hemmetisti! ja loppu yö meni aina valot päällä, mutta nykyään jatkan uniani melkein saman tien. Toisinaan luulen näkeväni heti ”kuiskaukseen” herättyäni jonkun tumman hahmon/usvan, joka liikkuu hitaasti ja haihtuu… Aamulla se tuntuu aina pelkältä unelta. Mutta on muuten outoa nähdä unta, että näkee unta? ja varsinkin kun nukkuu siinä missä oikeastikin nukkui… Siis häh…?
    No olipa siellä huoneessa käynyt henki tai ei! Niin uskoisin että ei se ainakaan pahaa tarkoita, en ainakaan koe sitä mitenkään pahuutena. Iso vanhemmat käy vaan tervehtimässä ja ohjaamassa oikeaan suuntaan :)
    No nyt joku voi sitten vitsailla ” i’m see dead people ” :D

    • @Mikko: Toisaalta itseäkin kiehtoisi elää 1800-luvulla, mutta en luultavasti kuolisin heti johonkin ruttoon :’D

      Itse näen myös toisinaan unta siitä että näen unta. Se on aika mindfuckia! Herätessään miettii, että onko tämä nyt oikeasti oikea maailma vaiko unta edelleen.

  3. Niin ne kaiken maailman rutot olisi kyllä ikäviä! Ja 1860-luvun suuret nälkä vuodet myös! Mutta noin niin kuin muuten voisi olla oikein mukavaa ja viihtyisää. Ei olisi niin kova kiire ja stressi… Ilmakin olisi paljon puhtaampaa ja raikkaampaa.
    Ja olisi hauska käydä katsomassa Eiffel tornin ja vapaudenpatsaan rakentamista :) Toki matkusteluun menisi päiviä ja viikkoja pelkästään täällä Suomessa! ja jääkaappiakin jäisin ehkä kaipaamaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *