Ihana, kamala, sairas mieleni

20160520_223443

20160520_223502

20160520_223519Olkoon tämä päivitys osana Ylen #sekasin kampanjaa. En tiedä miten nuorta lukijakuntani on, mutta hei! Tämä Ylen kampanja avaa 24/7 chat palvelun osoitteessa www.sekasin247.fi 23.-29.5. Tuolla sivustolla on muutenkin asiaa ja infoa mt-ongelmista. Tämä on lähinnä nuorille suunnattu, mutta miksei aikuisetkin voisi palvelua käyttää, jos tuntuu, että chatin kautta on helpompi avata puheväylä ammatti-ihmisen kanssa.

Ja Yleltä on myös tullut sarja Sekasin, jota ruodinkin yhdessä postauksessani.

Haastan myös tämän myötä kanssa-sarjisbloggaajat (ja miksei muutkin!) avautumaan omista mt-sairauksistaan!

4 vastausta artikkeliin ”Ihana, kamala, sairas mieleni

 1. Tämä osuu aika sopivaan ajankohtaan, koska itse sairastuin mielenterveysongelmiin viime vuonna ja vasta nyt pystyn piirtämään kyseisestä aiheesta merkintöjä sarjisblogiini. Tämän innoittamana voisin jopa viimein piirtää selostuksen, mistä kaikki alkoi. 8)

  • Ikävää kuulla, että oot sairastunut! :(
   Mutta iso peukku siitä, että pystyt asiasta puhumaan! Ja tee ihmeessä merkintä! :)

 2. Kiitos kun muistutit tän kampanjan olemassaolosta!

  Mulla on tosin jo menossa Mental Health Month -rupeama tässä kuussa, joten en varmaan ehdi ton kampanjaviikon aikana taiteilla mitään spesifiä… Mutta jos sen saisi jonnekin sinne tungettua sekaan (´ ^ `。)

  • Voihan sen tehdä kampanjan jälkeenkin :3 Minusta ko tämä on aiheellinen aina eikä ainoastaan itse kampanjan aikana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *