4 vastausta artikkeliin ”Piilevä myyjä

  1. Tämmöiset tilanteet kyllä huvittavat ja hieman hämmentävät :) Itse olin joku vuosi sitten käyttämässä autoa huollossa. Katselin siinä samalla vaihto-autoja, kunnes ovelle saapui todella vanha setä kävelykepin kanssa! No aukaisin hänelle oven ja sanoin päivää… ”Lapsenlapselle pitäisi saada ensi auto! Mielellään joku käytetty Japanilainen” Myyjää ei näkynyt, niin minä esittelin sedälle Toyotan :D No onneksi se oikea myyjäkin saapui pian paikalle! (Itselläni oli siis jo toinen Toyota menossa, että ihan faktaa laitoin esille) Hyvin olisin käynyt minäkin automyyjästä mustasta hupparista ja parransängestä huolimatta :D

    Ja sitten tuonne aikaisempaan postaukseen viitaten… Sinun ei todellakaan pitäisi verrata itseäsi muihin! Ei ainakaan mihinkään hiton kiusaajiin!!! Sinä olet miljoona kertaa arvokkaampi ja parempi ihminen, kuin joku koulukiusaaja, lahonuppi paskahousu. Tämä on myöskin fakta! Oletko muuten varma että ne entiset kiusaajasi viettävät nykyään ”normaalia” elämää? Oman nuoruuteni kiusaajista 2 kuoli kolarissa, 1 asuu kadulla, 1 käyttää huumeita, 1 alkoholisoitunut yksinhuoltaja jne… Mutta taas toisaalta 3 on pyytänyt anteeksi! humalassa, mutta kumminkin arvostettava teko! Ja suurin osa jotka eivät kiusanneet, ovat saanet elämältä paljon enemmän.

    Hyvää viikonjatkoa :)

    • @Mikko: Tuollaset on kyllä huvittavia tilanteita kieltämättä :)

      Mulle on lapsuudesta asti, oikeastaan niiltä ajoilta asti kun kiusaaminen alkoi, jäänyt tuo vertailu päälle. Vertailen jatkuvasti itseäni muihin ja paska olohan siitä tulee. Pitäisi jotenkin saada vaan pieni ylpeys itsestään. Olisin voinut monen monta kertaa luovuttaa, mutta tässä vielä olen ja kovasti yritän pyristellä pinnalla elämän virrassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *