2 vastausta artikkeliin ”Taas tämä fiilis.

  1. Jotkut ei mee töihin siks et ne haluaa mennä vaikka ryyppäämään viikonloppuna tai siks, että niillä on ihan vähän flunssainen olo eikä kiinnosta. Sulla on sentään oikeita ja hyviä syitä olla menemättä, oma jaksaminen ja hyvinvointi kärsii mikäli olisi pakko koettaa olla niinkuin yhteiskunta toivoo omasta voinnista huolimatta. Ei se tee susta yhtään sen huonompaa ihmisenä vaikket olisikaan kykenevä just nyt mihinkään ”oikeaan”. Oot hyvä just noin ja tärkeintä on tehdä asioita mitä oma jaksaminen antaa myöten. Et oo täällä miellyttääkses muita.

    • @Sleepy: Kiitos paljon kommentistasi! <3 Se sai oloni tuntumaan paljon paremmalta. Olen itsekin yrittänyt itselleni sekä joillekin kertoa, että en vain ole työkykyinen vaikka haluaisin tienata elantoni enkä olla riippuvainen Kelan tuista ja kuulla, että elän toisten ihmisten verovaroilla, jotka paiskivat töitä oman elantonsa eteen sekä elättävänsä ihmiset, jotka eivät töissä käy.
      En haluaisi olla mikään "sossupummi", en todellakaan. Mutta kun pääni ei vain ole pitkään aikaan kestänyt töissä käyntiä, saati se, että joutuisin taittamaan matkan yksin töihin, joka itselleni on suurin este. En vain uskalla kulkea yksin, koska pelkään paniikkikohtauksia niin paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *